STENGT FOR HØST/VINTER
Åpner 1. juni 2021
I mellomtiden anbefales
Bogstad Camping

Velkommen til Ekeberg Camping - se film

Ekeberg Camping er storbyferie og campingtur på én gang, med gangavstand og hyppige busser til Oslo sentrum. Sommeråpen hvert år fra 1. juni til 31. august. Resten av året henviser vi til Bogstad Camping. Om onlinebookingen skulle påstå at det ikke er ledige plasser, så kom for drop-in eller ring oss. Her er det som regel plass - med unntak for enkelte perioder, som Tons of Rock-perioden 24-29/6 og Norway Cup-perioden 26/7-2/8.

 

Hvor ellers i verden kan du bo på en idyllisk, grønn campingplass i gangavstand fra hovedstadens sentrum? Ikke mange vil vi tro.
 

Ekeberg Camping resepsjon


Ekeberg Camping er en sommeråpen campingplass som har vært i drift siden 1967. Campingplassen disponerer om lag 70 mål og har plass til ca 600 enheter; telt, campingvogner og bobiler.

 

Ekeberg Camping sanitærbygget

 

Våre gjester får tilgang til sanitæranlegg med dusj med varmt og kaldt vann, toaletter, kjøkken, tøyvaskeri, caravantoalett og dusj/toalett for bevegelseshemmede.
 

Oppvask er hyggeligere utendørs


I resepsjonsbygget ved innkjøringen finnes resepsjon/informasjon, toalett, storkiosk og gatekjøkken.


Camping på Ekeberg - toppen av Oslo
 


 
Rett ved siden av campingplassen spilles Norway Cup hver sommer

Norway Cup

Ekeberg Camping ligger i enden av Ekebergsletta, som hvert år er hovedarena for Norway Cup. Ekeberg Camping er derfor et svært attraktivt bosted for mange under turneringen. Norway Cup-perioden 2019 er fulltegnet med unntak av noen få teltplasser (som ikke kan bestilles), men vi tar imot reservasjoner med forhåndsbetaling for Norway Cup 2020 og fremover, fra fremsynte idrettslag. Reservasjonene går fra lørdag til lørdag og gjøres via post@ekebergcamping.no

Norway Cup-perioden 2019 er altså fullbooket, men det er mulig å stå på venteliste - henvendelse til post@ekebergcamping.no