Fra
Til

CLOSED FOR WINTER
Opens 1 June 2020 - book online now
Until June we recommend
Bogstad Camping

Flere gode campingplasser - den flotteste av alle er Hallingdal Feriepark

Bak Ekeberg Camping står Topcamp - en kjede som også driver Bogstad Camping og Hallingdal Feriepark, som av mange regnes som landets aller flotteste campingplass. Ekeberg Camping er med i samarbeidet Camping East-West, som representerer en flott ferierute rundtur. 

zip-line i Høyt&Lavt klatrepark i hallingdal feriepark


NOrway East-West

Norway East-West er et samarbeode mellom en rekke gode campingplasser, alle sammen beliggende langs en optimal reiserute for en rundtur på Østlandet/MidtNorge.

Følg vår anbefalte reiserute og få med deg noe av de tflotteste Norge har å by på. Her kan du oppleve et åpent Østlandslandskap, Lillehammer, Fjord-Norge langs Vestlandet med fosser og høye fjell, og Bergen by med alle dens severdigheter. Underveis kan du bo på campingplassene.

Skal du på camping i Norge, er vel ikke dette mindre enn du bør sørge for å få reist rundt og besøkt!

LES MER ›


HALLINGDAL FERIEPARK

Hallingdal Feriepark er blant de ypperste få i landet som bl.a er belønnet med 5 av 5 stjerner av NHO Reiseliv, Certificate of Excellence fra Tripadvisor, kåret til SpitzCamp av Adac, Årets Top Camping av NBCC (Norsk Bobil og Caravan Club), samt medlem av Leading Campings.

Foruten en campingplass med rause plasser, alle tilkoplinger, samt luksuriøse fasiliteter for kjøkken, vask og sanitær, har ferieparken et meget rikt aktivitetstilbud. Vi nevner Høyt&Lavt Klatrepark - med zip-lines på over 250 meter tvers over Hallingdalselva samt 12 meters "fritt fall", Eventyrgolf, Digert innenndørs Lekeland og utendørs lekepark, egen 4H-gård, sykkelpark og ikke minst storstua Bergtatt Bistro, en helt førsteklasses restaurant!

LES MER ›

 

Høyt&Lavt klatrepark

Gjett om det gir sommerfugler i magen og sette ut på en 250 meters flytur i zip-line i Hallingdal Feriepark

4H besøksgård i Hallingdal Feriepark


4H besøksgård

I Hallingdal Feriepark har vi egen 4h-gård, hvor barn og voksne kan bli kjent med en rekke koselige dyr og lære mer om naturen og hvor maten vår kommer fra.


Eventyrgolf

Banegolf med historisk tilsnitt er både moro og lærerikt - i Hallingdal Feriepark

Stort innendørs lekeland i Hallingdal Feriepark


Stort innendørs lekeland

Største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen - garantert moro for barna i timesvis. Åpent i helger og skoleferier.

Ørretfiske i Hallingdalselva i Hallingdal Feriepark


ØRRETFISKE

Hallingdalselva er rik på ørret, som kan fiskes rett fra elvebredden i Hallingdal Feriepark (NB! Fiskekort er påkrevet)

Sykkelpark for barn i Hallingdal Feriepark


SYKKELPARK

Sykkelpark er fin trening - ferdighetene på sykkel øves og det er moro i time etter time!

Spektakulære fjellomgivelser for vandring i området rundt Ål i Hallingdal


FANTASTISK FJELLTERRENG FOR VANDRING- OG SYKKELTURER

Rundt Ål finnes noe av landets flotteste fjellterreng for turer på sykkel eller vandring - for ikke å snakke om på ski om vinteren!Vår gode samarbeidspartner First Camp har 13 destinasjoner i Sverige og en i Danmark!


First Camp er Sveriges ledende camping-kjede med kunnskap og økonomiske ressurser til å utvikle og vedlikeholde de fineste fasilitetene på de vakreste stedene: 15 destinasjoner fra danske Lakolk Strand på Rømø i sør, til Luleå med sin vannpark nord i Sverige. Les mer ›