STENGT FOR HØST/VINTER
Åpner 1. juni 2021
I mellomtiden anbefales
Bogstad Camping

Topcamp - bare gode campingplasser

Bak Ekeberg Camping står Topcamp - landets mest ambisiøse campingkjede.  Topcamp driver også Bogstad Camping Oslo, Hallingdal Feriepark i Ål, Mjøsa Feriepark ved Brumunddal, Onsakervika Camping på Røyse ved Tyrifjorden og Sjøsanden Feriepark i MandalFlere av disse regnes som landets flotteste campingplasser, alle har unike kvaliteter. 

Kart over Sør-Norge med avmerket 6 Topcamp campingplasser

 

TOPCAMP

Topcamp er landets mest ambisiøse camping-kjede. Alle Topcamp campingplasser har en eller flere unike kvaliteter - og flere av våre campingplasser regnes å være blandt landets aller beste.

Ta runden rundt Topcamp-plassene, så kan du få med deg noe av de flotteste Norge har å by på. 

Skal du på camping i Norge, er vel ikke dette mindre enn du bør sørge for å få reist rundt og besøkt!

 

Sjøsanden Feriepark ved Mandal

 

SJØSANDEN FERIEPARK

ligger i Mandal - så langt syd det er mulig å komme i Norge. SÅ er også badestranden på Sjøsanden antagelig den flotteste i hele landet. På Sjøsanden er det godt med plasser for bobiler, campingvogner og telt, samt en rekke hytter, leiligheter og motellrom.
Åpen fra påske til september, men mulig å langtidsleie hytter og leiligheter også ellers i året.

Les mer›

 

Glade badegjester på badestranden ved Onsakervika Camping

 

ONSAKERVIKA CAMPING

ligger på Røyse ved Tyrifjorden, ikke langt fra Hønefoss. Badestranden er blant de aller fineste badeplassene i innlands-Norge. Her finnes gode plasser for camping, i tillegg til flere hyggelige hytter og en leilighet med utsikt til vannet. Campingplassen er åpen fra 1. mai - 1. september, men ved behov for flere enn 3-4 netter, kan hytter og leilighet også leies på andre tider av året.
Les mer ›

 

 


HALLINGDAL FERIEPARK

Hallingdal Feriepark er blant de ypperste få i landet som bl.a er belønnet med 5 av 5 stjerner av NHO Reiseliv, Certificate of Excellence fra Tripadvisor, kåret til SpitzCamp av Adac, Årets Top Camping av NBCC (Norsk Bobil og Caravan Club), samt medlem av Leading Campings.

Foruten en campingplass med rause plasser, alle tilkoplinger, samt luksuriøse fasiliteter for kjøkken, vask og sanitær, har ferieparken et meget rikt aktivitetstilbud. Vi nevner Høyt&Lavt Klatrepark - med zip-lines på over 250 meter tvers over Hallingdalselva samt 12 meters "fritt fall", Eventyrgolf, Digert innenndørs Lekeland og utendørs lekepark, egen 4H-gård, sykkelpark og ikke minst storstua Bergtatt Bistro, en helt førsteklasses restaurant!

Les mer ›

 

Mjøsa Feriepark ligger flott til Mjøsa med badeplass og småbåthavn.

 

Mjøsa Feriepark

Kun et par minutters kjøring fra Brumunddal sentrum finnes Mjøsa Feriepark, idyllisk beligende langs sjøen i den delen av Mjøsa som kalles Botsenden, med en av regionens beste badeplasser. Mjøs-regionen byr på adskillig flere varierte opplevelser enn mange tror, blant de mest kjente i nærheten er Hunderfossen, Lilleputthammer, Prøysenhuset og ruinene på Domkirkeodden i Hamar. Mjøsa Feriepark er helårsåpent og har foruten camping, utleie av hytter og leiligheter.

Les mer ›

 

Bogstad Camping i parkmessige omgivelser med Bogstadvannet i bakgrunnen.

 

Bogstad Camping Oslo

Norges største campingplass, åpen hele året, kun 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum, med oftegående busser i tillegg. Fantastisk parkmessig område med golfklubben, Bogstad Gård og Nordmarka som nærmeste naboer. Sanitæranlegget totalrenovert i 2019, fremstår som flunkende nytt. Flott badeplass ved Bogstadvannet - her er mulighet for en ideell kombinasjon av storby- og campingferie!

Les mer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høyt&Lavt klatrepark

Gjett om det gir sommerfugler i magen og sette ut på en 250 meters flytur i zip-line i Hallingdal Feriepark

4H besøksgård i Hallingdal Feriepark


4H besøksgård

I Hallingdal Feriepark har vi egen 4h-gård, hvor barn og voksne kan bli kjent med en rekke koselige dyr og lære mer om naturen og hvor maten vår kommer fra.


Eventyrgolf

Banegolf med historisk tilsnitt er både moro og lærerikt - i Hallingdal Feriepark

Stort innendørs lekeland i Hallingdal Feriepark


Stort innendørs lekeland

Største innendørs lekeland mellom Oslo og Bergen - garantert moro for barna i timesvis. Åpent i helger og skoleferier.

Ørretfiske i Hallingdalselva i Hallingdal Feriepark


ØRRETFISKE

Hallingdalselva er rik på ørret, som kan fiskes rett fra elvebredden i Hallingdal Feriepark (NB! Fiskekort er påkrevet)

Sykkelpark for barn i Hallingdal Feriepark


SYKKELPARK

Sykkelpark er fin trening - ferdighetene på sykkel øves og det er moro i time etter time!

Spektakulære fjellomgivelser for vandring i området rundt Ål i Hallingdal


FANTASTISK FJELLTERRENG FOR VANDRING- OG SYKKELTURER

Rundt Ål finnes noe av landets flotteste fjellterreng for turer på sykkel eller vandring - for ikke å snakke om på ski om vinteren!